Переваги ісламу: Савченко на колінах в паранджі зробила дивну заяву

Читать на русском

Екс-нардеп Надія Савченко опублікувала свої фото в паранджі, зроблені в турецькій мечеті. Вона також заявила про переваги ісламу перед іншими світовими релігіями.

Про це стало відомо з публікації Надії Савченко на сторінці в Facebook.

Згідно з її словами, іслам - це релігія свободи, а не гноблення.

«У сучасному світі іслам звично сприймають як релігію пригнічення і обмеження прав людини, особливо жінки. Мало хто побачить, що іслам - це релігія простору і свободи для душі, духу і віри в Бога - Аллаха», - йдеться в повідомленні.

Екс-нардеп Надія Савченко заявила, що іслам - це релігія свободи, а також опублікувала фотосесію з мечеті.
facebook.com/Savchenko.Nadiia

За словами екс-нардепа, саме країни, де більшість громадян сповідують одну релігію, найміцніші.

«Імперії будуються і міцніють, роблячи ставку на значимість церкви в державі, і об'єднують людей навколо моральних принципів релігії, а вже потім нарощують економіку завдяки прагненням покірного і згуртованого народу. Коли імперії хочуть відновитися, після занепаду перше на що вони роблять ставку, це, знову ж таки, релігія, як об'єднуючий фактор для однотипної моралі людей і фактор національної ідеї для народу і держави. З останніх прикладів - Росія, Талібан, Туреччина, і ІДІЛ. Західний демократичний світ робить ставку на космополітизм, безпринципність в моралі і в нарощувані капіталу і, як бонус - декларує захист прав людини», - додала Савченко.

При цьому, у коментарях вона пояснила, що пост «не був про релігію в її духовному сенсі, а про те, як політика сучасного світу використовує релігію в побудові держави».

Нагадаємо, що екснардеп Ради Надія Савченко отримала роботу на телеканалі Zik, який належить Тарасу Козаку - соратнику Віктора Медведчука.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: