Вакциновані українці отримають знижки на таксі

Читать на русском
Вакциновані українці отримають знижки на таксі. Uklon даруватиме мінус 50 відсотків на три поїздки. Як отримати знижку в матеріалі.
Слово і діло

У Міністерстві охорони здоров'я повідомили про нове заохочення, щоб українці робили щеплення від коронавірусу. Всім, хто вакцинується, обіцяють знижки на поїздки в таксі.

«Компанія Uklon та МОЗ запустили спільну ініціативу, щоб заохотити українців пройти вакцинацію від COVID-19. Тим, хто зробить щеплення принаймні першою дозою антиковідної вакцини, Uklon даруватиме -50% на три поїздки. Скористатися пропозицією можна у всіх 27 містах, де присутній сервіс», - сказано у повідомленні.

Морозиво або тюремний строк: як країни мотивують населення вакцинуватисяУ США і Гонконгу серед вакцинованих проводять лотереї, в Росії – роздають морозиво. На Філіппінах за відмову робити щеплення погрожують в'язницею.

Щоб отримати знижку на поїздки, необхідно:

  • завантажити додаток Uklon і зареєструватися;
  • зісканувати з плаката в центрах і пунктах вакцинації QR-код;
  • авторизуватися в чат-боті через месенджер Telegram.

Після цього знижка автоматично нараховується в мобільному додатку, вводити вручну промокод не потрібно.

Нагадаємо, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків доручив нагородити перший освітній заклад, в якому вакцинуються всі 100% працівників. Освітяни зможуть отримати один мільйон гривень на інфраструктуру.

Як відомо, в Україні з початку кампанії з вакцинації від COVID-19 зробили понад 11,6 млн щеплень.

Вчора стало відомо, що з 23 вересня, на всій території України буде встановлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки. Тобто школи, дитсадки та виші зможуть працювати за умови 80% вакцинованого персоналу принаймні однією дозою.

Також ми писали, як країни мотивують населення вакцинуватися.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: