У Ватикані запроваджують ковід-перепустки

Читать на русском
Щоб потрапити у Ватикан з 1 жовтня, буде необхідно мати ковід-сертифікат, який підтверджує щеплення, нещодавнє одужання від Covid-19 або негативний результат тесту.
Фото з Вікіпедії.

Для доступу на територію Ватикану з 1 жовтня необхідно буде мати ковід-сертифікат, який підтверджує щеплення, нещодавнє одужання від Covid-19 або негативний результат тесту.

Як пише Vatican News, згідно з розпорядженням від 20 вересня, ковід-сертифікат вимагатимуть для входу на територію Ватикану та до низки екстратериторіальних об’єктів.

В Україні продовжили термін дії «зелених» сертифікатів вакцинаціїКабінет міністрів продовжив термін дії зелених сертифікатів вакцинації від коронавірусу зі 180 до 365 днів.

Це має бути Ватиканський Green Pass або відповідний сертифікат іншої держави.

Виняток передбачається для людей, які беруть участь у літургійних богослужіннях, але залишається дотримання санітарних приписів щодо дистанції, використання засобів індивідуального захисту та недопущення скупчень людей.

Нагадаємо, ми писали які сертифікати про вакцинацію наразі є в Україні та де їх застосовувати.

Раніше Віктор Ляшко розповів, що бути вакцинованим – престижно і круто, а міністерство працює над змінами у карантинних нормах, щоб вакциновані українці отримали певні «бонуси».

Як відомо, Україна скоро перейде в «жовту» карантинну зону. Які будуть обмеження, можна подивитися тут.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: