На Львівщині відкриють додаткові COVID-стаціонари

Читать на русском
Львівська область почала розгортати додаткові ліжко-місця в лікарнях через зростання захворюваності на COVID-19.
Фото скрин.

Львівська область почала розгортати додаткові ліжко-місця в лікарнях через зростання захворюваності на COVID-19.

Як розповів на брифінгу начальник Департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Орест Чемерис, пацієнтів вже почали приймати лікарні, які були задіяні під час третьої хвилі навесні 2021 року.

Нові правила карантину: що змінилося для українцівЯкі нові правила карантину ввели в Україні, що таке жовті й зелені COVID-сертифікати і як будуть працювати школи в червоних зонах – в матеріалі Слово і діло.

«До вчора в області було 8 медзакладів, де лікували дорослих, і одна дитяча лікарня. Відсьогодні в роботу запустили Сокальську та Рудківську лікарню. Крім того, ще трьом закладам дали доручення підготувати COVID-відділення до прийому пацієнтів», - додав він.

За словами Чемериса, відсьогодні пацієнтів з COVID-19 прийматимуть Сокальська та Рудківська лікарні, а найближчим часом ще три - Жидачівська, Пустомитівська та Перемишлянська.

Нагадаємо, Кабмін вивчає можливість змусити всіх українців, що працюють і які не пройшли вакцинацію, постійно робити ПЛР-тести за свій рахунок. Також їх можуть позбавити державної допомоги при посиленні карантину.

Також вчора уряд продовжив адаптивний карантин в Україні до 31 грудня 2021 року. За новими нормами МОЗ, вакциновані українці отримають привілеї у «жовтій» та «червоній» зонах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: