В Ізраїлі школярі здаватимуть тест на COVID після канікул

Читать на русском
В Ізраїлі школярів зобов'язали здавати тести на коронавірус перед поверненням на заняття після канікул.
фото Авшалом Сассони / Flash90

В Ізраїлі школярів зобов'язали здавати тести на коронавірус перед поверненням на заняття після канікул.

Про це повідомляє видання Times of Israel.

Внутрішні, міжнародні та кольорові: які сертифікати про вакцинацію є в УкраїніЯкі сертифікати про вакцинацію наразі можна отримати в Україні та де їх застосовувати, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Влада Ізраїлю ухвалила таке рішення, оскільки збільшилася кількість важких випадків захворювання на COVID-19 в цьому місяці.

Ця вимога буде застосовуватися до всіх учнів від підготовчих дитячих садків до шостого класу. Також перед початком навчального року, 1 вересня, батьків всіх учнів з першого по шостий клас попросили забрати в школах набори для експрес-тестування на антигени і дати їх своїм дітям, але вони не були обов'язковими для прийому в класи.

У виданні нагадали, що після закінчення свята Рош ха-Шана 7500 ізраїльтян захворіли на коронавірус, при цьому 59% з числа хворих становлять діти шкільного віку. За даними Міністерства охорони здоров'я Ізраїлю, станом на ранок неділі близько 45000 учнів хворіють на COVID-19, а ще 92000 перебувають на карантині після контакту з хворими.

Нагадаємо, раніше в МОЗ Ізраїлю повідомляли, що у тисяч паломників-хасидів після повернення з Умані виявили коронавірус.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: