Війна на Донбасі: загинув військовий, ще 3 поранені

Читать на русском
За минулу добу, 12 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню. 1 військовослужбовець загинув, троє захисників отримали осколкові поранення.
Штаб ООС(архів).

Протягом минулої доби, 12 вересня, у районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню.

Поблизу Нью-Йорка противник двічі обстріляв позиції українських захисників із станкових протитанкових гранатометів.

Війна та мир в обіцянках Зеленського: як змінювалася риторика президента щодо ДонбасуЯк за роки президентства змінювалася риторика Володимира Зеленського щодо війни на Донбасі.

У напрямку Невельського збройні формування Російської Федерації вели вогонь із стрілецької зброї.

У районі населеного пункту Верхньоторецьке ворог два рази здійснював обстріли, застосовуючи протитанковий ракетний комплекс, ручні протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети.

Неподалік Причепилівки російські окупанти двічі обстріляли наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120 калібру.

У районі населених пунктів Катеринівка, Зайцеве та Золоте-4 найманці вели вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Через ворожі обстріли один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення несумісне з життям. Троє захисників дістали осколкові поранення. Воїни перебувають в лікувальних закладах.

Командування Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого.

Станом на 7 годину ранку, 13 серпня, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню у районі населеного пункту Зайцеве.

Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

Раніше в ЗСУ повідомили, що у вересні окупанти втратили в районі ООС шість бойовиків.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: