Стало відоме ім'я загиблого на Донбасі бійця ЗСУ

Читать на русском
Загиблим на Донбасі виявився старший сержант Олексій Куленко родом з Кіровоградської області.
politeka.net

На Донбасі в районі проведення Операції об'єднаних сил напередодні загинув старший сержант Олексій Куленко родом з Кіровоградської області.

Про це повідомила голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна.

Серпень в ООС: скільки було зафіксовано обстрілівНа Донбасі протягом серпня було зафіксовано 200 обстрілів. Загинули 9 українських військових, 27 були поранені.

«І знову на Кіровоградщині біда. Загинув наш старший сержант Олексій Куленко. Під час виконання бойового завдання він отримав важке осколкове поранення, яке раптово обірвало його життя», - написала вона в Telegram.

Глава ОДА додала, що Олексій був родом з Новоархангельщини з села Покотилово. У нього залишилися батько і троє дітей.

Голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга в своєму Telegram-каналі додав, що ще два жителя області під час вчорашніх обстрілів отримали важкі поранення.

«Погані новини з фронту. Під час вчорашніх обстрілів загинув один військовий з Кіровоградщини, ще двоє наших хлопців отримали важкі поранення. Мої співчуття рідним», - зазначив Шульга.

Нагадаємо, 11 вересня бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, повідомили в штабі ООС. Загинули двоє військовослужбовців ЗСУ, ще дев'ять поранені, один отримав бойове травмування.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: