Чорногорія пускатиме туристів лише з повною вакцинацією

Читать на русском
У Чорногорії будуть визнавати сертифікат вакцинації у туристів, тільки якщо людина отримала два щеплення від коронавірусу.
фото з відкритих джерел

У Чорногорії більше не визнаватимуть часткову вакцинацію від коронавірусу достатньою підставою для визнання COVID-сертифікату. Це означає, що в країну не пустять туристів тільки з одним щепленням (лише за умови наявності негативного ПЛР-тесту).

Про це повідомляє видання RTCG.

Внутрішні, міжнародні та кольорові: які сертифікати про вакцинацію є в УкраїніЯкі сертифікати про вакцинацію наразі можна отримати в Україні та де їх застосовувати, читайте у матеріалі «Слово і діло».

«Сертифікат буде визнаватися дійсним, тільки якщо це повний курс щеплень і після другої дози пройшло 14 днів, або 14 днів, якщо це вакцина, яка вимагає однієї дози», - заявила міністр охорони здоров'я Чорногорії Олена Боровініч-Бойович.

Крім того, щоб уникнути самоізоляції можна надати негативний результат тесту (ПЛР, зроблений не пізніше, ніж за 72 години або швидкий тест, що зроблено не раніше ніж за 48 годин) або попередній позитивний ПЛР-тест (термін якого 14 днів і не більше ніж 180 днів).

Нові правила в'їзду в Чорногорію почнуть діяти з 14 вересня.

Нагадаємо, у вересні Туреччина змінила правила в'їзду для туристів.

Також повідомлялося, що Польща почала приймати українських туристів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: