Українці можуть поскаржитися на «чорних» лісорубів та паліїв у Telegram-бот

Читать на русском
В Україні з'явився бот, за допомогою якого можна інформувати держоргани про чорних лісорубів, паліїв і незаконне полювання.
скріншот

В Україні з'явився Telegram-бот лісової галузі, за допомогою якого громадяни зможуть інформувати держоргани про «чорних» лісорубів, паліїв і незаконне полювання.

Бот розробило Міністерство захисту навколишнього середовища і природних ресурсів України та Держлісагентство. Сьогодні відбулася його презентація, передає Укрінформ.

В Україні з'явився чатбот з інформацією для поїздок за кордонУ Telegram почав працювати інформаційний бот для українців, які планують подорож за кордон.

За допомогою бота українці зможуть повідомити до держорганsd про незаконні рубки, браконьєрство, пожежs, висловити можливі зауваження щодо невиконання умов аукціонних договорів поставки лісопродуктів і сформувати інформаційний запит, розповів заступник голови з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Держлісагентства Віктор Смаль.

Команда швидкого реагування буде обробляти інформацію і направляти її або до Держлісагентства, або його обласним управлінням.

«Функціонал буде змінюватися. Якщо ми будемо бачити запит і попит на нові інструменти, то будемо допрацьовувати його. Розраховуємо на вашу допомогу», - додав Смаль.

Нагадаємо, ДБР викрила співробітників лісгоспів в незаконній вирубці лісу в двох областях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: