У Полтаві у вчителів стріляли з арбалета, є поранені

Читать на русском
У Полтаві на території школи по вчителях стріляи з арбалету. Двох педагогів поранене. Поліція встановила особу правопорушниці.

У Полтаві на території школи по вчителях стріляи з арбалету. Двох педагогів поранене. Поліція встановила особу правопорушниці.

«За попередньою версією, на територію школи №11 міста Полтави зайшла невідома та з арбалета поранила двох вчителів. Наразі поліцейські встановили особу правопорушниці. Нею виявилася місцева дівчина, 2002 року народження», - інформує відділ комунікації поліції Полтавщини.

Стрілянина у школі в Казані: зросла кількість постраждалихКількість постраждалих внаслідок стрілянини в школі у російському місті Казань збільшилася з 18 до 23 осіб.

За даним фактом розпочали кримінальне провадження. Порушник дає свідчення слідчим. Обставини та мотиви протиправної діяльності фігурантки з’ясовуються.

Її затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нагадаємо, у травні 19-річний Ільназ Галявієв влаштував стрілянину в казанській школі. Тоді загинули дев'ятеро осіб - 7 учнів та 2 вчителів. Ще 23 людини постраждали.

Також ми писали про напад на політехнічний коледж в анексованій Керчі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: