Похолодання та дощі: синоптики розповіли про погоду в Україні

Читать на русском
Синоптики прогнозують в Україні на суботу, 4 вересня, прохолодну погоду. Також у деяких регіонах йтимуть короткочасні дощі.
Pixabay

Синоптики прогнозують в Україні на суботу, 4 вересня, прохолодну погоду. Також у деяких регіонах йтимуть короткочасні дощі.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Загалом цієї суботи, 4 вересня, в Україні буде хмарний та прохолодний день. Згідно з даними синоптиків, найімовірніше, що дощі йтимуть у західних областях країни, крім Волині.

А от зниження температури слід очікувати по території всієї країни. Відтак, на заході вдень очікується +14+18, а вночі +9+12. На півночі вдень температура коливатиметься у межах +15+17, а вночі +811.На сході прогнозують вдень +15+18, а вночі +9+11. У центрі України стовпчики термометрів будуть показувати +15+19, а вночі +9+12. На півдні вдень очікується +22+24, а вночі +10+13.

У Києві очікується мінлива хмарність та без опадів. Температура повітря вдень складе +15+17, а вночі +10+12.

Синоптикиня Наталія Діденко зазначає, що дощі та похолодання в Україну принесе холодний атмосферний фронт циклону Philipp.

Нагадаємо, похолодання у вересні очікується ближче до середини місяця. А перші денні і нічні заморозки варто очікувати на початку листопада.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: