Вибухи в Казахстані: зросла кількість жертв, оголошено жалобу

Читать на русском
Число жертв вибухів на військових складах у Казахстані зросло до 13 осіб. Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв оголосив 29 серпня днем загальнонаціональної жалоби.

Кількість жертв вибухів на військових складах у Казахстані зросла до 13 осіб. Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв оголосив 29 серпня днем загальнонаціональної жалоби.

Про це в суботу, 28 серпня, повідомила пресслужба міністерства з надзвичайних ситуацій республіки, пише Інтерфакс-Україна.

«Кількість загиблих під час вибуху в Жамбильській області сягнула 13. На місці НС виявлено тіло ще однієї людини, особа якої встановлюється», - йдеться в повідомленні.

Також у відомстві сьогодні відзначили, що пошуки трьох зниклих тривають.

Всього в результаті вибухів постраждали 98 осіб. Серед них близько 50 співробітників МНС, які отримали поранення і травми.

Нагадаємо, в Казахстані на території військової частини в четвер, 26 серпня, стався вибух. При ліквідації наслідків пожежі загинули п'ятеро людей.

Голова Міністерства оборони Казахстану Нурлан Єрмекбаєв має намір піти у відставку після серії вибухів на складі військової частини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: