У Британії дозволили прищеплювати підлітків вакциною Moderna

Читать на русском
Дані про безпеку використання вакцини Moderna на дітях можна порівняти з показниками, які були отримані при вакцинації повнолітньої молоді.

У Британії Агентство з контролю за лікарськими засобами і виробами медичного призначення (MHRA) дозволило прищеплювати препаратом Moderna дітям старшим за 12 років. До цього підліткам робили щеплення від COVID лише препаратом від Pfizer.

Про це повідомляє британський уряд.

Морозиво або тюремний строк: як країни мотивують населення вакцинуватисяУ США і Гонконгу серед вакцинованих проводять лотереї, в Росії – роздають морозиво. На Філіппінах за відмову робити щеплення погрожують в'язницею.

«Я рада підтвердити, що вакцина проти COVID-19 від Moderna дозволена до застосування серед дітей від 12 до 17 років. Ця вакцина безпечна і ефективна для представників даної вікової групи», - йдеться в заяві голови MHRA Джун Рейн.

Дані про безпеку використання вакцини Moderna на дітях можна порівняти з показниками, які були отримані при вакцинації повнолітньої молоді. Більшість побічних ефектів були м'якими і обмежувалися втомою або запаленням в місці уколу.

Раніше в МОЗ пообіцяли безкоштовні квитки на концерт за вакцинацію від коронавірусу.

Також нагадаємо, Австралія отримає мільйон доз вакцин від коронавірусу від Польщі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: