У Києві дві доби не будуть вакцинувати населення: подробиці

Читать на русском
Першу дозу вакцини від хвороби COVID-19 в Україні отримали вже понад 4,6 мільйона українців.
фото з відкритих джерел

У Києві через святкування 30-ї річниці Дня незалежності України не будуть вакцинувати населення від коронавірусу. Центри вакцинації та пункти щеплення не будуть працювати дві доби - 23 та 24 серпня.

Про це йдеться у повідомленні Київської міської державної адміністрації.

«Увага! У зв’язку з відзначенням 30-ї річниці незалежності України 23 та 24 серпня (понеділок-вівторок) не працюватимуть центр масової вакцинації у МВЦ та вакцинальні пункти у медичних закладах столиці», - заявили в КМДА.

При цьому, тим киянам, кому потрібно отримати другу дозу, пропонують вакцинуватися 21-22 серпня.

Вакцинація населення відновиться вже починаючи з 25 серпня.

Морозиво або тюремний строк: як країни мотивують населення вакцинуватисяУ США і Гонконгу серед вакцинованих проводять лотереї, в Росії – роздають морозиво. На Філіппінах за відмову робити щеплення погрожують в'язницею.

Нагадаємо, що першу дозу вакцини від COVID в Україні отримали вже понад 4,6 мільйона осіб. За минулу добу, 14 серпня, було вакциновано проти коронавірусу понад 76 тисяч людей.

Окрім цього, за минулу добу, 14 серпня, в Україні підтвердили ще 695 нових випадків коронавірусу. Серед інфікованих 50 дітей та 5 медичних працівників. Найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована в Києві(87), Івано-Франківській (60), Одеській (59), Дніпропетровській (58) та Харківської (53) областях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: