В Туреччині розбився мікроавтобус з мігрантами, є загиблі

Читать на русском
Мікроавтобус з мігрантами перекинувся і загорівся на сході Туреччини, в результаті чого 12 людей загинули і 20 отримали поранення.
Anadolu

Мікроавтобус з мігрантами перекинувся і загорівся на сході Туреччини, в результаті чого 12 людей загинули і 20 отримали поранення.

Про це повідомляє інформаційне агентство Anadolu.

Як встановили правоохоронці, автомобіль впав в канаву і загорівся під час нічної поїздки недалеко від Юмаклі в провінції Ван, що межує з Іраном. На місце події були направлені групи охорони здоров'я, пожежники, представники правоохоронних органів.

20 постраждалих були доставлені машинами швидкої допомоги до лікарень. 12 людей загинули.

«Мігранти, в основному з Ірану, Афганістану і Пакистану, регулярно перетинають пішки ірано-турецький кордон, перш ніж їх переправляють на захід в такі міста як Стамбул і Анкара», – розповідають у поліції.

Нагадаємо, наприкінці червня у результаті ДТП, що сталося в провінції Айдин на заході країни, постраждали туристи з України. Аварія сталася о 6 ранку вчора. Мікроавтобус, який перевозив туристів, виїхав на зустрічну смугу, де сталося зіткнення з легковим автомобілем.

Також додамо, що на заході Польщі в понеділок, 5 липня, сталася ДТП за участю військового автомобіля та автобуса. У результаті аварії постраждали п'ятеро дітей, одна дівчинка у важкому стані, її госпіталізували на рятувальному гелікоптері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: