У Польщі семеро невідомих напали на українця

Читать на русском
У Польщі семеро невідомих осіб напали на українця та закидали його пляшками. У посольстві України в Польщі перевіряють інформацію про цей випадок.
Getty Images

У Польщі семеро невідомих осіб напали на українця та закидали його пляшками. У посольстві України в Польщі перевіряють інформацію про цей випадок.

Про це повідомило місцеве видання Ddwloclawek.

Інцидент стався в центрі міста Влоцлавек Куявсько-Поморського воєводства ще 8 серпня, але відомо про це стало тільки зараз.

За словами свідка, нападники поводилися вульгарно й скандально. Також жінка засудила поведінку правоохоронців Польщі, оскільки вони зробили три обходи й пішли далі.

У польській поліції підтвердили, що отримали звернення щодо групи чоловіків, які проявляли агресію до перехожих, але коли прибули на місце події нікого там не виявили. Водночас в українському посольстві та консульстві в Гданську повідомили, що перевіряють інформацію про напад на українця.

«Вважаємо неприпустимими будь-які прояви насильства, приниження, нетерпимості або упередженості за національною ознакою», – йдеться у дописі посольства у Facebook.

Нагадаємо, у ніч з 2 на 3 січня у польському Вроцлаві 28-річний українець у нетверезому стані напав з ножем на чоловіка, який теж виявився громадянином України. Після прибуття на місце події поліцейських, нападник спробував поранити ножем і їх, але його вдалося затримати.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: