На День Незалежності перекриють центр Києва – КМДА

Читать на русском
У День Незалежності в зв'язку з проведенням параду перекриють центр Києва - обмеження заплановано під час руху колони до місця проведення параду.

У День Незалежності в зв'язку з проведенням параду перекриють центр Києва - обмеження заплановано під час руху колони до місця проведення параду військ на вулицях Хрещатик та Майдані Незалежності.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Зокрема, це вул. Маршала Рибалка, вул. Чорновола, проспект Перемоги, площа Перемоги, вул. Старовокзальна, вул. Жилянська, вул. Велика Васильківська, пл. Льва Толстого, пл. Бессарабська вул. Хрещатик, вул. Академіка Туполєва, вул. Антоновича - вул. І. Федорова.

Чи пам'ятаєте ви святкові промови президентів на День Незалежності – тестЧи впізнаєте ви президента України за уривком з його промови на День Незалежності – пройти тест онлайн.

Після проходження вул. Хрещатик перекриють наступні вулиці: пл. Європейська, Володимирський узвіз, Боричів узвіз, вул. Набережно-Хрещатицька, вул. Нижній Вал, Глибочицькій проїзд, вул. Набережно-Лугова, вул. Межигірська, вул. Новокостянтинівська, залізнична станція розвантаження «Почайна», Петрівська алея, Паркова дорога, Дніпровський спуск, Набережне шосе, вул. Набережно-Хрещатицька, вул. Глибочицька, вул. Богдана Хмельницького, вул. Володимирська, вул. Льва Толстого, вул. Саксаганського, вул. Верхній Вал.

Відзначається, що також 24 серпня можливі тимчасові обмеження руху транспорту на таких вулицях: вул. Інститутська, вул. Ольгинська, пл. Івана Франка, вул. Станіславського, вул. Архітектора Городецького, вул. Заньковецької, вул. Липська, вул. Трьохсвятительська, вул. Європейська, вул. Михайла Грушевського, Майдан Незалежності, вул. Михайлівська, вул. Велика Житомирська, вул. Костьольна, вул. Петра Сагайдачного, а також на ділянках від вул. Малої Житомирської до Софійської площі, вул. Софіївської (окрім громадського транспорту), вул. Лютеранської, вул. Шовковичної, вул. Фізкультури.

В той же день, з 08:00 до закінчення заходів тимчасово закриють на вхід і вихід станції метро «Майдан Незалежності» і «Хрещатик» на Алею Героїв Небесної Сотні. Однак у ніч з 24 на 25 серпня буде продовжено роботу пасажирського транспорту на 2 години.

Нагадаємо, на параді в День Незалежності пройде новітній український танк.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: