Рятувальники назвали області, де підвищений рівень пожежної небезпеки

Читать на русском
Підвищений рівень пожежної небезпеки буде 14-15 серпня у Харківській, Луганській, Сумській, Полтавській, Чернігівській, Київській, Рівненській, Вінницькій областях.
Фото - ДСНС.

Цими вихідними, 14-15 серпня, у деяких областях буде підвищений рівень пожежної небезпеки.

Як інформує пресслужба ДСНС, мова йде про Харківську, Луганську, Сумську, Полтавську, Чернігівську, Київську, Рівненську, Вінницьку області.

Синоптики дали прогноз погоди на серпеньУ серпні нинішнього року середня місячна температура повітря в Україні очікується у межах 20-25 градусів тепла, в Карпатах 16-18 градусів.

Крім того, 16 серпня надзвичайний рівень пожежної небезпеки також буде у північних та центральних - Тернопільській, Хмельницькій, Харківській та Луганській областях.

Рятувальники нагадали, що забороняється:

  • розведення багать у лісі (крім тих, що пов’язані з технологічними вимогами лісогосподарських заходів у спеціально передбачених для цього місцях);

  • заїзд на територію лісового фонду (крім транзитних шляхів) транспортних засобів та інших механізмів, за винятком тих, що використовуються з лісогосподарською метою;

  • палити, кидати у лісі непогашені сірники, недопалки.

Раніше стало відомо, що у п'ятницю, 13 серпня, на території України прогнозують зниження температури повітря, але опади очікуються лише в східних областях.

Також синоптики дали прогноз погоди на серпень.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: