У параді до Дня Незалежності візьмуть участь військові з Чехії

Читать на русском
У параді з нагоди святкування Дня Незалежності України, який відбудеться в Києві 24 серпня, візьмуть участь військовослужбовці з Чехії.
GettyImages

У параді з нагоди святкування Дня Незалежності України, який відбудеться в Києві 24 серпня, візьмуть участь військовослужбовці з Чехії.

Країна відправить майже 30 своїх солдатів, повідомляє HlidaciPes.org.

Чи пам'ятаєте ви святкові промови президентів на День Незалежності – тестЧи впізнаєте ви президента України за уривком з його промови на День Незалежності – пройти тест онлайн.

«Чеська армія надішле на ці урочистості 27 членів празької почесної варти, які будуть учасниками військового параду. Беручи участь у параді, ми показуємо, що ми високо цінуємо Україну як партнера, а також цінності незалежності як такої», - йдеться в повідомленні.

Раніше планувалося, що міністр оборони Любомир Метнар прибуде до Києва на святкування, але в підсумку Чехію представлятимуть заступник міністра оборонної політики та стратегії Міністерства оборони Ян Гавранек і перший заступник начальника Генерального штабу генерал-лейтенант Яромир Зуна.

Нагадаємо також, що на параді на честь Дня Незалежності 24 серпня 2021 року серед колон Збройних сил України пройде новітній український танк «Оплот-2М».

А президент України Володимир Зеленський вже представив план святкування Дня Незалежності країни.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: