У Києві затримали чоловіка, який лякав перехожих вибухівкою

Читать на русском
Чоловіка затримали та доставили до відділку, поліція розпочала кримінальне провадження згідно з ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) ККУ
Фото з місця подійНаціональна поліція

Поліція в Києві затримала чоловіка, який погрожував перехожим. Він підходив до людей і заявляв, що у нього є при собі вибухівка.

Про це повідомила Національна поліція Києва.

«Під час патрулювання в урядовому кварталі столиці працівники поліції полку особливого призначення № 2 помітили чоловіка, який чіплявся до перехожих і повідомив, що має при собі вибухонебезпечні речовини» - сказано в повідомленні.

Поліцейські затримали чоловіка та викликали вибухотехніків. При перевірці в речах затриманого ніякої вибухівки не знайшли, а сам горе-терорист виявився уродженцем Івано-Франківської області 1981 року народження. Для подальшого з'ясування причин його вчинку чоловіка доставили до відділку. Також поліція розпочала кримінальне провадження згідно ч.1 ст. 296 (Хуліганство) ККУ, за якою «підривнику» може «світити» до п'яти років за ґратами.

Нагадаємо, 4 серпня в Києві в будівлю Кабінету Міністрів увірвався чоловік, який погрожував підірвати гранату. Також з'явилася інформація, що він захопив заручників. На місце прибула поліція, почалася спецоперація. Були перекриті вулиця Грушевського і Садова.

Після переговорів нападник здався поліції. Силовики затримали чоловіка і вивели з будівлі Кабміну. Як з'ясувалося, підірвати КМУ погрожував ветеран АТО Володимир Прохніч.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: