«Укрзалізниця» призначила додатковий потяг в Одесу

Читать на русском
Укрзалізниця призначила в Одесу додатковий поїзд. Курсування поїзда  Чернівці-Одеса почнеться вже від сьогодні, 7 серпня.
Укрзалізниця

«Укрзалізниця» призначила в Одесу додатковий поїзд. Курсування поїзда №274/273 Чернівці-Одеса почнеться вже від сьогодні, 7 серпня.

Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці».

«Укрзалізниця» призначила додатковий поїзд № 274/273 Чернівці – Одеса. Тепер жителям Буковини буде зручніше дістатися до чорноморського курорту, а одеситам — на захід країни. З Чернівців поїзд вирушатиме 7 та 9 серпня, а з 15 серпня і до кінця літа курсуватиме через день по непарних числах, повідомила прес-служба компанії.

«З Одеси поїзд № 274/273 курсуватиме за схожим графіком: 8 та 10 серпня, а потім з 16 серпня по парних числах. З Чернівців він відправлятиметься о 17:05 й прибуватиме о 08:46 наступного дня, а зворотно з Одеси – о 15:47 й прибуватиме в Чернівці о 07:07 наступного дня», – йдеться в повідомленні.

Вікенд біля моря: скільки коштує житло на українських курортахСкільки коштує винайняти житло на вихідні в Одесі, Затоці, Бердянську та інших українських курортах.

Зазначимо, що потяг проїжджатиме через Тернопіль та Хмельницький.

Нагадаємо, для поліпшення обслуговування пасажирів «Укрзалізниця» схвалила рішення продовжити маршрути двох приміських поїздів. Відповідне рішення стосується сполучень Київ - Малин та Київ - Миронівка.

Також «Укрзалізниця» додає ще один рейс за маршрутом Київ - аеропорт «Бориспіль». Потяг вирушатиме зі столиці у вечірній час. За інформацією перевізника, потяг відправлятиметься у вечірній час о 22:01 з Києва та прибуватиме до аеропорту «Бориспіль» о 22:42.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: