У компанії Moderna заявили про необхідність третьої дози вакцини

Читать на русском
Компанія проводить другий етап випробувань бустерної дози вакцини і вже заявила, що третя доза дає хороший ефект проти дельта-штаму коронавірусу
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

Американська компанія-виробник вакцин Moderna заявила про необхідність отримання третьої дози вакцини тими, хто вже пройшов повний курс вакцинації. Імовірно, таке щеплення може їм знадобитися через півроку.

Про це повідомляє CNBC.

Вакцинація від COVID-19: чи потрібно вводити третю дозу препарату та навіщоЧи потрібно вводити третю дозу вакцини від коронавірусу, що про це кажуть учені та ВООЗ, розібралося Слово і діло.

Компанія проводить другий етап випробувань бустерної дози вакцини та вже заявила, що третя доза дає хороший ефект проти дельта-штаму коронавірусу. 50-мікрограмова доза трьох бустерних вакцин проходить тести на раніше вакцинованих людей, які отримали дві стандартні дози по 100 мікрограмів.

Тим часом Всесвітня організація охорони здоров'я заявила про необхідність мораторію на вакцинацію населення третьою дозою вакцини від коронавірусу.

В Україні готові прийняти рішення про третє щеплення від коронавірусу, якщо такі рекомендації надасть Всесвітня організація охорони здоров'я.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: