Детективи НАБУ затримали екссуддю Чауса

Читать на русском
Щойно у лікарні «Феофанія» детективи НАБУ затримали екссуддю Дніпровського райсуду Києва, підозрюваного в отриманні неправомірної вигоди.

Щойно у лікарні «Феофанія» детективи НАБУ затримали екссуддю Дніпровського райсуду Києва Миколу Чауса, підозрюваного в отриманні неправомірної вигоди.

Про це пише пресслужба відомства ввечері, 3 серпня.

Знайшовся і знову зник. Історія колишнього судді ЧаусаКолишнього суддю районного суду столиці знайшли у Вінницькій області, куди за ним приїхала українська спецслужба.

Йому вручено клопотання про застосування запобіжного заходу, рішення щодо якого має завтра, 4 серпня, ухвалити ВАКС (засідання призначено на 14:00). До цього моменту підозрюваний перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

«Наразі це вся інформація, яку ми можемо повідомити з огляду на таємницю слідства», - повідомили в НАБУ.

Нагадаємо, 30 липня екссуддю Чауса знайшли у Вінницькій області та доставили до приміщення СБУ. Спочатку його адвокату Ростиславу Кравцю повідомляли, що Чауса немає у приміщеннях спецслужби.

Пізніше у СБУ підтвердили, що Чаус у них, але заперечили його переховування. Як стверджують в органі, екссуддя не затриманий, має статус потерпілого у справі про його викрадення і тому до Чауса застосували заходи безпеки. Після цієї заяви адвокат Кравець зміг зустрітися зі своїм клієнтом. Але вже 3 серпня він не зміг повторно поспілкуватися з Чаусом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: