У Харкові затримали росіянина, якого розшукував Інтерпол

Читать на русском
Працівники поліції Харківської області затримали громадянина Росії, якого розшукував Інтерпол за вбивство.
Нацполіція

У Харкові правоохоронці затримали громадянина РФ, який перебував у міжнародному розшуку за організацію замовного вбивства.

Про це повідомила поліція Харківської області.

«Розшукуваного доставили до Харківського районного управління поліції для вирішення питання про подальшу екстрадицію до РФ для його притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів», – йдеться у повідомленні.

Затриманого підозрюють в організації замовного вбивства в Ульяновську. 30 квітня 2013 року на підземній парковці невідомий двічі вистрілив у голову жертви.

Але потерпілому вдалося вижити. Під час розслідування встановили, що до організації злочину причетний 52-річний чоловік. 30 квітня 2021 року Ленінський районний суд Ульяновська обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

«Працівники поліції в Харківській області отримали інформацію про проживання в обласному центрі громадянина РФ... Перевірка підтвердила цю інформацію. Поліцейські встановили місцеперебування розшукуваного і 3 серпня провели спецоперацію з його затримання», – розповіли в поліції.

Нагадаємо, нещодавно поліція викрила схему збуту наркотиків у столичному СІЗО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: