КМДА збільшила вартість реконструкції Шулявського шляхопроводу удвічі

Читать на русском

Київська міська держадміністрація перезатвердила проєкт реконструкції Шулявського шляхопроводу. Відповідне розпорядження опубліковано на сайті КМДА.

Документ передбачає реконструкцію протягом восьми місяців, а її загальна вартість зросла з 1,05 млрд гривень майже до 2 млрд.

Реконструкція Шулявського шляхопроводу у Києві подорожчала на 1 млрд грн. Відповідне розпорядження опубліковано на сайті КМДА.

Як відомо, у 2017 році після руйнування частини Шулявського шляхопроводу КМДА оголосила про намір закрити його на реконструкцію.

У червні 2018 року тендер на реконструкцію Шулявського шляхопроводу виграв Північно-український будівельний альянс. Початкова вартість реконструкції склала 598,5 млн грн.

Ремонтувати міст почали у березні 2019 року і до жовтня його вартість зросла удвічі – до 1 млрд 50 млн грн. Як це відбувалося, розібралося «Слово і діло».

Нагадаємо, у грудні 2020 року на Шулявському мосту впали три стовпи лінії електроопори. Мер Києва Віталій Кличко заявив, що генпідрядник, який давав гарантію на експлуатацію мосту, здійснить всі ремонтні роботи власним коштом.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: