Bitcoin подорожчав: криптовалюта коштує більше 40 тис. доларів

Читать на русском
Курс Bitcoin на 1 серпня виріс до 42,4 тисяч доларів. До такої позначки він не піднімався протягом останніх трьох місяців.
CoinMarketCap

Курс Bitcoin на 1 серпня виріс до 42,4 тисяч доларів. До такої позначки він не піднімався протягом останніх трьох місяців.

Про це свідчать дані торгів.

Заощадження у криптовалюті: хто з політиків задекларував найбільше цифрових грошейХто з політиків зберігає у криптовалюті найбільше коштів, дивіться на інфографіці Слово і діло.

У ніч з 31 липня на 1 серпня котирування найпоширенішої у світі криптовалюти біткоїна за кілька годин піднялося з рівня близько 39 тис дол. до 42 411 дол.

Нагадаємо, Bitcoin декілька місяців тому впав до значення менше 30 тисяч доларів. За день валюта виросла на 12% після заяв Amazon і Twitter про використання блокчейна і криптовалюта в майбутньому.

Раніше ВР ухвалила у першому читанні законопроєкт №3637, який врегульовує поняття та правовий статус віртуального активу, а також питання прав власності та здійснення угод із криптовалютами в Україні. «Слово і діло» розібралося, що пропонує проєкт закону, а також який правовий статус мають криптовалюти в інших країнах.

Також ми писали, хто з політиків задекларував найбільше цифрових грошей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: