Заступник генпрокурора Мамедов звільняється з органів прокуратури

Читать на русском
Заступник генерального прокурора Гюндуз Мамедов подав у відставку. Він звільняється як з посади, так і з органів прокуратури.

Заступник генерального прокурора Гюндуз Мамедов подав у відставку. Він звільняється як з посади, так і з органів прокуратури. Він вів справи щодо воєнних злочинів у тимчасово окупованому Криму та частині Донбасу.

Як повідомили його адвокати з юридичної компанії «Міллер», на початку червня його позбавили керівництва департаментом злочинів, скоєних в умовах воєнного конфлікту, і департаментом захисту інтересів дітей та протидії насильству.

Офіс генпрокурора: результати роботи у 2016-2020 рокахОфіс генерального прокурора в минулому році зареєстрував 360,6 тис. кримінальних проваджень.

Юристи також пишуть, що Мамедова достроково позбавили доступу до держтаємниці, скоротили його посаду і відкрили проти нього ряд дисциплінарних та кримінальних справ.

Як відомо, генеральний прокурор Ірина Венедіктова передала керівництво департаментом нагляду у кримінальних провадженнях щодо злочинів, скоєних в умовах збройного конфлікту, своєму заступнику Максиму Якубовському. Раніше його вів Гюндуз Мамедов.

Також аналітики «Слово і діло» писали, які були результати роботи відомства в 2016-2020 роках.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: