В одній з областей України динаміка рівня госпіталізації через COVID досягла 80% (виправлено)

Читать на русском
В Україні відновили інформацію про ситуацію з коронавірусом в регіонах. У Херсонській області динаміка рівня госпіталізації досягла 80 відсотків.
dostyp.com.ua

В Україні оновили інформацію про ситуацію з коронавірусом в регіонах. У Херсонській області динаміка рівня госпіталізації через COVID досягла 80%.

Про це свідчать дані карти МОЗ.

Зазначимо, динаміка госпіталізацій показує зростання кількості госпіталізацій за тиждень в порівнянні з попереднім аналогічним періодом.

Високі показники динаміки рівня госпіталізацій також спостерігаються в Луганській (41,8% при допустимих 50%) та Івано-Франківській (37%) областях. Водночас до переліку областей із низькою динамікою потрапили Кіровоградщина (0%), Миколаївщина (4,7%), Запоріжчина (5,7%).

Вакцинація від COVID-19: чи потрібно вводити третю дозу препарату та навіщоЧи потрібно вводити третю дозу вакцини від коронавірусу, що про це кажуть учені та ВООЗ, розібралося Слово і діло.

Загальний рівень динаміки госпіталізацій через COVID-19 в Україні складає 8%.

Нагадаємо, 286 нових випадків COVID-19 зафіксовано в Україні станом на 25 липня 2021 року. До лікарень шпиталізували 422 людини. Летальних випадків 12. За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у Києві, Одеській, Дніпропетровській, Львівській та Запорізькій областях.

Упродовж минулої доби, 24 липня, в Україні працювали 272 мобільні бригади, які вакцинували проти коронавірусу 71 571 людину. Загалом від початку вакцинальної кампанії щеплено 3 060 561 людину, з них отримали 1 дозу – 3 060 559 людей, повністю імунізовані та отримали дві дози – 1 702 884 особи.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: