Індію накрили найсильніші зливи за останні 40 років

Читать на русском
В індійському штаті Махараштра пройшов найсильніший дощ за останні чотири десятиліття. В країні через негоду загинули вже 125 осіб.
Reuters

В індійському штаті Махараштра пройшов найсильніший дощ за останні чотири десятиліття. В країні через негоду загинули вже 125 осіб.

Про це повідомляє Reuters.

Зливи, які йдуть вже кілька днів, серйозно вплинули на життя сотень тисяч людей. Великі річки знаходяться під загрозою виходу з берегів.

У Таліє, приблизно в 180 км (110 милях) на південний схід від Мумбаї, кількість загиблих зросла до 42. Виявили ще чотири тіла після того, як зсуви зруйнували більшість будинків у селі.

«Близько 40 людей все ще знаходяться в пастці. Можливість врятувати їх живими мала, оскільки вони були в грязі більше 36 годин», – додають у виданні.

При цьому в країні близько 90 тисяч людей були врятовані з районів, постраждалих від повені.

Нагадаємо, у регіонах заходу Німеччини, постраждалих від повені в середині липня, близько 30 тисяч людей як і раніше позбавлені доступу до електрики і питної води. Фахівці випробовують на міцність вцілілі будівлі, а також перевіряють наявність в них газу, електрики, води і працюючої каналізації. Крім того, рятувальники намагаються поповнити запаси питної води шляхом очищення річкової.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: