Сильна злива в Одесі підтопила близько 40 житлових будинків

Читать на русском
В Одесі минулої ночі випало 80 відсотків місячної норми опадів. Було підтоплено 38 приватних житлових будинків.
фото ДСНС

В Одесі минулої ночі випало 80% місячної норми опадів. За підрахунками рятувальників, було підтоплено 38 приватних житлових будинків. 18 осіб були евакуйовані.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС у четвер, 22 липня.

Через негоду в Донецькій і Луганській областях загинули двоє людей – ДСНСЧерез негоду в Донецькій і Луганській областях загинули двоє людей, ще семеро госпіталізовані.

«В ніч на 22 липня в результаті інтенсивних опадів у вигляді дощу (близько 31 мм, що становить 80% від місячної норми) в Суворовському, Малиновському та Київському районах Одеси сталося підтоплення 38 приватних житлових будинків та присадибних ділянок...Підрозділами ДСНС евакуйовані 18 осіб з підтоплених будинків. Відкачано близько 2 тис. куб. м. води», - повідомляють рятувальники.

У ДСНС уточнили, що жертв і постраждалих в результаті сильного дощу в Одесі немає.

Рівень води з проїжджих частин доріг знижується самопливом. Нових дощів поки немає. Наслідки нічної зливи ліквідують 93 людини і 20 одиниць техніки.

Нагадаємо, нічна злива в Одесі затопила десятки вулиць. За інформацією гідрометцентру, в місті за годину випало 31 мм опадів. У багатьох районах вимкнули світло.

У Києві цього тижня злива підтопила дві станції метро.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: