Ізраїль посилює коронавірусні обмеження

Читать на русском
Ізраїль дозволить лише людям, які вважаються несприйнятливими до COVID-19 або нещодавно отримали негативний результат тесту, ходити в громадські місця, такі як ресторани, тренажерні зали і синагоги.
Reuters

Ізраїль дозволить лише людям, які вважаються несприйнятливими до COVID-19 або нещодавно отримали негативний результат тесту, ходити в громадські місця, такі як ресторани, тренажерні зали і синагоги, після сплеску випадків коронавірусу.

Уряд зняв більшість коронавірусних обмежень після успіху швидкої кампанії із вакцинації, яка знизила кількість інфікувань і смертей, пише Reuters.

Ізраїль переносить допуск вакцинованих туристів в країнуІзраїль відтерміновує прийом туристів зі щепленням від коронавірусу, який планували розпочати з 1 серпня.

Ослаблення обмежень включало відмову від програми «Зелений пропуск (Green Pass), яка дозволяла ходити в громадські місця тільки людям, які були вакциновані або вилікувалися від COVID-19.

Але деякі коронавірусні заходи вже були відновлені, в тому числі носіння захисних масок в приміщенні і більш суворі вимоги до в'їзду для прибуваючих мандрівників через швидке поширення більш заразного варіанти коронавірусу.

Для подальшого посилення заходів офіс прем'єр-міністра Нафталі Беннетта заявив, що програма Green Pass повернеться в дію з 29 липня до схвалення уряду.

Нагадаємо, Ізраїль готується випробувати пероральну вакцину проти COVID.

Раніше вчені назвали вакцину, яка найбільш ефективна проти штаму Дельта.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: