У Луганській області перекинулася маршрутка з пасажирами, є постраждалі

Читать на русском
Сьогодні, 17 липня у Луганській області на трасі Н-21 перекинулася пасажирська маршрутка. Внаслідок інциденту постраждали 9 осіб.
facebook.com/policeLG

Сьогодні, 17 липня у Луганській області на трасі Н-21 перекинулася пасажирська маршрутка. Внаслідок інциденту постраждали 9 осіб.

Про це повідомляє пресслужба поліції Луганської області.

Приблизно о 04.13 на автодорозі Н-21 на 68 км (неподалік від м. Щастя) сталося перекидання маршрутної автівки «Мерседес спринтер». Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали дев'ять пасажирів.

Відомо, що всіх постраждалих було госпіталізовано до Щастинської міської лікарні. За попередньою інформацією, маршрутка (сполученням Харків-Станиця-Луганська) перекинулася після того, як водій намагався уникнути зіткнення з автомобілем «Рено Магнум», у якого лопнула шина.

«Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)», – додають у повідомленні.

Нагадаємо, рейсовий автобус, який їхав із Києва до Вроцлава злетів у кювет між селом Крупець та містом Радивилів Рівненської області. Внаслідок аварії загиблих немає, 16 людей травмовані. У людей переважно забої, рвані рани, травми обличчя, рук та ніг, переломи. У 10-річного хлопчика рвані рани підборіддя, після першої допомоги медиків батьки відмовились від госпіталізації дитини.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: