Від сьогодні в Києві скасували паперові квитки в транспорті

Читать на русском
З середи, 14 липня, у Києві скасував паперові проїздні квитки в громадському транспорті.  Місто перейшло на електронні.
Слово і діло

З середи, 14 липня, у Києві скасував паперові проїзні квитки в громадському транспорті. Місто перейшло на електронні.

«Київ став першим містом в Україні, де повністю скасовують паперові талони на проїзд у комунальному громадському транспорті. Із 14 липня остаточно вийдуть з обігу талони на проїзд, що можна було придбати у кондукторів. Усі поїздки в муніципальному транспорті тепер цифровізовано в електронні квитки», - повідомляє пресслужба Київської міськадміністрації.

Скільки в Україні коштує проїзд у громадському транспорті та як ціна змінювалася у столиціЯк з часів незалежності і до сьогодні збільшувалася вартість проїзду у столиці та чим це обґрунтовували чиновники, а також якою є вартість проїзду в інших містах країни, дивіться на інфографіці Слово і діло.

У Київміськадміністрації розраховують, що тепер буде простіше вести облік поїздок пасажирів, зокрема й тих, що мають пільги, і відшкодовувати перевізникам їхні актуальні витрати.

Також повідомлялося про те, що в Києві весь громадський транспорт почав працювати без кондукторів.

Аналітики «Слово і діло» зібрали дані про те, як з часів незалежності і до сьогодні зростала вартість проїзду у столиці та чим це обґрунтовували чиновники, а також якою є вартість проїзду в інших містах країни.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: