Pfizer заявить про необхідність третьої дози вакцини – ЗМІ

Читать на русском
Корпорація Pfizer, яка розробила вакцину спільно з партнером з ФРН BioNTech скоро оголосить про необхідність третьої дози препарату від коронавірусу для більш стійкого імунітету.
Reuters

Корпорація Pfizer, яка розробила вакцину спільно з партнером з ФРН BioNTech скоро оголосить про необхідність третьої дози препарату від коронавірусу для більш стійкого імунітету.

Про це повідомляє Washington Post.

Йдеться про бустерну дозу вакцини, яка буде ставитися через шість місяців після першої. Джерела видання повідомляють, що від неї титри антитіл збільшаться в 5-10 разів після перших двох уколів.

«Початкові результати дослідження показують, що бустерна доза, введена через шість місяців після другої дози, має стійкий профіль переносимості, викликаючи високі титри антитіл, які в 5-10 разів вище, ніж після двох первинних ін'єкцій», – йдеться в матеріалі.

Вакцина Pfizer/BioNTech: все що відомо про препаратВсе про вакцину від коронавірусу Pfizer/BioNTech – ефективність, побічні ефекти, принцип дії.

Зазначають, що Pfizer збере брифінг з американськими чиновниками від охорони здоров'я, щоб оголосити про необхідність цього бустерного щеплення.

Нагадаємо, компанія BioNTech, основний розробник і виробник антикоронавірусної вакцини Pfizer, визнала зниження ефективності вакцини після шести місяців з моменту отримання другої дози щеплення. Особливо це актуально проти дельта-штаму коронавірусу.

Раніше у зв'язку з поширенням по всьому світу дельта-штаму коронавірусу вчені провели дослідження, щоб встановити, які вакцини найбільш ефективно працюють проти нього. Кращими були визнані вакцини BioNTech/Pfizer і Oxford/AstraZeneca.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: