У Києві затримали іноземця, котрий втік із зали суду

Читать на русском
Співробітники Нацполіції знайшли та затримали у столиці громадянина Туреччини Демірала Нізаметті, котрий навтік із залу Харківського апеляційного суду.

Співробітники Нацполіції знайшли та затримали у столиці громадянина Туреччини Демірала Нізаметті, котрий навтік із залу Харківського апеляційного суду.

Чоловіка розшукували правоохоронні органи Німеччини за підозрою в шахрайстві в особливо великих розмірах. Про це повідомляє Нацполіція в неділю, 11 липня.

«Під час проведення слідчо-розшукових заходів втікача затримали в Києві на вулиці Дегтярівській співробітники Департаменту карного розшуку спільно з управлінням карного розшуку ГУ НП у Харківській області за сприяння полку поліції особливого призначення ГУ НП в Харківській області», - йдеться в повідомленні.

Скільки кримінальних правопорушень скоїли в Україні іноземціСкільки злочинів на території України скоїли іноземці за останні сім років – на інфографіці.

Найближчим часом затриманого доставлять до Харкова і помістять до слідчого ізолятору під екстрадиційний арешт терміном до 12 місяців із метою його подальшої екстрадиції до Німеччини.

Нагадаємо, ввечері 8 липня в Харкові громадянин Туреччини Дімерал Незаметтім після оголошення ухвали суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, вибіг на вулицю, де на його чекав автомобіль і зник.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження по сетье про втечу з місця позбавлення волі або з-під варти (ч.1 ст.393 КК України).

Раніше в «Борисполі» затримали іноземця з діамантами.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: