У Новій Зеландії впала повітряна куля

Читать на русском
У Новій Зеландії повітряна куля перекинулася від сильного пориву вітру, налетіла на лінію електропередачі і впала. Постраждали 11 людей.
digichat.info

У новозеландському місті Квінстаун повітряна куля перекинулася від сильного пориву вітру, налетіла на лінію електропередачі і впала. Постраждали 11 людей, їх шпиталізували.

Двоє перебувають у важкому стані, пише The New Zealand Herald.

Падіння повітряної кулі: з'явилася інформація щодо стану постраждалихЧетверо осіб, які постраждали під час падіння повітряної кулі в Кам'янці-Подільському Хмельницької області, все ще залишаються в лікарні, одного виписали.

Видання зазначає, що пілотові і 10 пасажирам вдалося вибратися самостійно. Прибулі на місце медики діагностували у постраждалих удари і переломи середньої тяжкості. У двох чоловік виявилася внутрішня кровотеча.

На місці події працюють поліція і аварійні служби.

Через те, що повітряна куля налетіла на лінію електропередач, компанія-постачальник електроенергії відключила живлення, залишивши без електрики щонайменше 160 будинків.

Раніше повідомлялося про падіння повітряної кулі в Хмельницькій області. Одна людина загинула і ще п'ятеро отримали травми.

Також трагедія з повітряною кулею сталася у Німеччині, постраждали 3 людини.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: