Сьогодні відбудеться додаткова сесія ЗНО з української мови та літератури

Читать на русском
9 липня в Україні відбудеться додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання з української мови або з української мови й літератури.
Слово і діло

У п'ятницю, 9 липня, в Україні відбудеться додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання з української мови або з української мови й літератури.

Вхід учасників до пунктів проведення ЗНО буде дозволено лише за наявності документів:

  • оригіналу сертифіката ЗНО;
  • паспорта або іншого документа, серію (за наявності) та номер якого зазначено у сертифікаті;
  • запрошення-перепустки для участі у ЗНО, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.

Результати ЗНО за шість років: скільки осіб здали і провалили тестування з основних предметівЗавершилася основна сесія ЗНО 2021. Результати тестування в цьому році і в 2016-2020 роках – на інфографіці.

У разі неможливості пред’явлення оригіналу сертифіката, паспорта чи іншого документа, серію та номер якого зазначено у сертифікаті, учасника/учасницю не буде допущено до пункту проведення ЗНО.

В УЦОЯО порадили взяти із собою 2–3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору та пляшечку з питною водою без етикетки, засоби індивідуального захисту, які учасник ЗНО зможе покласти на свій робочий стіл і за потреби скористатися.

Під час проходження тесту абітурієнт не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: