Окупанти ввели в Криму надзвичайний стан через повені

Читать на русском

Російські окупанти ввели на Кримському півострові муніципальний режим надзвичайної ситуації через масштабні зливи та сильні підтоплення в деяких районах.

Про це повідомляє РИА Новости.

«Прийнято рішення про введення режиму НС муніципального масштабу», - пише видання, цитуючи пособницю окупантів, «главу Бахчисарайського району» Людмилу Пучкову.

За словами Пучкової, в районі утворена комісія для оцінки завданих природною стихією збитків. Комісія вже працює-4 липня вона складала список постраждалих від підтоплень будинків, 5 липня члени комісії поїдуть місцями підтоплень.

В окупованому Криму в неділю, 5 липня, знову почалися сильні дощі, в околицях Ялти підтоплені приватні будинки. Проходить евакуація жителів Бахчисарайського району. Так, в деяких курортних містах півострова вже затопило Набережні. Дощ призвів до нових локальних підтоплень в Ялті. За словами представника окупаційної влади Бахчисарайського району Людмили пучкової, вийшли з берегів річки Бельбек і Коккозка.

Нагадаємо, в окупованому Криму за два дні випала п'ятимісячна норма опадів. На Південному березі Криму найбільше постраждала Ялта. Кількість постраждалих від сильних злив і підтоплень в Ялті досягла 40 осіб.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: