ВАКС призначив до розгляду справу про підкуп голови Вінницької ОДА

Читать на русском
Антикорупційний суд провів і закінчив підготовче засідання у справі за обвинуваченням колишнього очільника Служби автодоріг.

Вищий антикорупційний суд призначив до розгляду кримінальне провадження за обвинуваченням колишнього начальника Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігоря Алексєєва у наданні неправомірної вигоди голові Вінницької обласної державної адміністрації Сергію Борзову.

Таке рішення 2 липня ухвалила колегія суддів ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Судовий розгляд призначений на 5 липня о 13:00», – оголосив головуючий суддя Ігор Строгий.

Також судді розглянули клопотання захисника Алексєєва про зміну запобіжного заходу і частково його задовольнили. Так, вони зменшили розмір застави з 3,93 млн грн до 3,63 млн грн.

Нагадаємо, 8 жовтня детективи НАБУ спільно з СБУ затримали начальника Служби автомобільних доріг Вінницької області, який для вирішення питання щодо зміни бюджетних витрат за 4,2 млн грн намагався підкупити голову Вінницької обласної державної адміністрації Сергія Борзова.

Начальника облавтодору затримали «на гарячому» відразу після передачі ним першої частини хабаря (200 тис. гривень). Справу кваліфікували за ч. 3 ст. 369 КК України. Нещодавно ВАКС призначив підготовче засідання в цій справі.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: