Міністр охорони здоров'я Британії після скандалу пішов у відставку

Читать на русском
Глава британського МОЗ Метт Хенкок пішов у відставку після скандалу навколо його зв'язку з помічницею і порушення соціальної дистанції.
Reuters

Глава британського МОЗ Метт Хенкок пішов у відставку після скандалу навколо його зв'язку з помічницею і порушення соціальної дистанції.

Про відставку він заявив у відеозверненні в Twitter.

В офіційному листі на ім'я прем'єр-міністра колишній глава МОЗ заявляє, що в даний момент йому потрібно приділити більше часу сім'ї та дітям.

«Сьогодні я бачився з прем'єр-міністром, щоб заявити про свою відставку з поста глави МОЗ. Я повинен піти у відставку. Найменше я хотів би, щоб моє особисте життя відвернуло увагу від зусиль, які допоможуть нам вийти з кризи. Я хочу ще раз вибачитися за порушення правил, вибачитися перед своєю сім'єю і близькими за те, що змусив їх пройти через все це», – сказав Хенкок.

Зазначимо, що в п'ятницю опублікували фото, на якому Хенкок і його помічниця Тресса Джина Коладанджело, обнявшись, цілуються в одному їх приміщень будівлі МОЗ

Нагадаємо, у Британії ускладнюється ситуація з поширенням коронавірусу. 25 червня про 15 810 нові випадки коронавірусу та 18 смертях. Три дні поспіль в країні фіксують понад 15 тисяч нових випадків інфікування.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: