Зливи пошкодили дороги та мости майже в 30 населених пунктах Чернівецької області

Читать на русском
Чернівецький район вчора, 20 червня, накрила злива. Унаслідок негоди частково пошкоджено дороги місцевого значення та дорожнє покриття мостів.
dsns.gov.ua

Чернівецький район вчора, 20 червня, накрила злива. Унаслідок негоди частково пошкоджено дороги місцевого значення та дорожнє покриття мостів.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

«Унаслідок негоди частково пошкоджено дороги місцевого значення загальною протяжністю близько 30 кілометрів та дорожнє покриття 9 мостів у 29 населених пунктах», – йдеться в повідомленні.

Крім того, через зливи відбулося підтоплення дощовими потоками 80 житлових будинків у 8 населених пунктах та 150 присадибних ділянок у 17 населених пунктах.

Станом на 7 ранку 21 червня рівень води поступово знижується, залишаються підтопленими підвальні приміщення у 29 житлових будинках та 87 присадибних ділянок у 15 населених пунктах, частково залишається без електропостачання село Вікно.

Нагадаємо, у Чернівецькій області через сильні дощі продовжує підніматися рівень води в річках регіону. Через паводок підтоплені десятки домогосподарств і розмиті дороги до населених пунктів. У селах, які постраждали від негоди, працюють рятувальники.

У Запорізькій області на узбережжі Азовського моря через підняття рівня води застрягли 20 автомобілів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: