У «ЛНР» загорілася шахта, бойовики заявляють про відсутність постраждалих

Читать на русском
На момент пожежі на території шахти знаходився 161 шахтар. Безпосередньо на території аварійної ділянки перебувало 19 осіб.
Фото з місця подійФото ДАН

На території окупованих районів Луганської області (ОРЛО) сталася пожежа на шахті «Самсонівська-Західна» в Краснодоні. Про постраждалих бойовики не повідомляють.

Про це йдеться в повідомленні «МНС ЛНР» 14 червня, повідомляє «Кореспондент».

«14 червня о 12:45 на пункт зв'язку черговому диспетчеру воєнізованого гірничорятувального загону №2 Краснодона надійшло повідомлення про те, що на шахті «Самсонівська-Західна» на ділянці 4-ї Західної лави виникла пожежа. До місця виклику були направлені шість відділень Державної воєнізованої гірничорятувальної служби та два відділення реанімаційно-протишокової групи», - йдеться в повідомленні.

На момент пожежі на території шахти знаходився 161 Шахтар. Безпосередньо на території аварійної ділянки перебувало 19 осіб.

«Наразі загрози життю і здоров'ю немає, всі шахтарі вийшли на поверхню. Проводяться роботи з локалізації та ліквідації загоряння», - заявили представники окупаційної адміністрації.

Нагадаємо, раніше в китайському місті Шихецзи стався вибух і велика пожежа на хімічному заводі з виробництва полікремнію. Згідно з попереднім звітом, на підприємстві вибухнув реактор.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: