Співробітників «Укрпошти» почали вакцинувати від коронавірусу

Читать на русском
У п'ятницю, 11 червня, розпочалася вакцинація від коронавірусу співробітників Укрпошти. Робити щеплення будуть мобільні бригади.

У п'ятницю, 11 червня, розпочалася вакцинація від коронавірусу співробітників «Укрпошти». Робити щеплення будуть мобільні бригади.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Міністерства охорони здоров'я.

Як заявив головний санітарний лікар Ігор Кузин, працівники «Укрпошти» є частиною критичної інфраструктури, тому їх прищеплюють на третьому етапі.

Карта вакцинації: ситуація в областях України на 11 червняВ Україні з початку вакцинальної кампанії від COVID-19 вже зробили 1 599 348 щеплень. Найбільшу кількість щеплень проведено у Києві.

«Вакцинація - це єдиний ефективний спосіб захиститися від COVID-19. Ми вітаємо такий свідомий вибір людей і їхнє відповідальне ставлення до свого здоров'я», - зазначив він.

Працівників пошти прищеплюють мобільні бригади в головному офісі компанії в Києві, а також в офісах в Сумах, Рівному, Чернігові, Житомирі та інших містах. Використовують вакцину CoronaVac від Sinovac Biotech.

У рамках першої хвилі заплановано прищепити понад 5 000 осіб. До кінця наступного тижня ці співробітники отримають першу дозу вакцини, а через чотири тижні - другу. Всього в «Укрпошті» понад 65 000 працівників, переважна більшість із яких оператори та листоноші.

Нагадаємо, в Україні на вихідних запрацює понад 50 центрів масової вакцинації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: