На курортах Херсонщини відкриють пункти щеплення для всіх охочих

Читать на русском
У містах Херсонської області - Генічеську, Скадовську та Новій Каховці - на наступному тижні відкриють чотири додаткові пункти вакцинації від коронавірусу.
gp.gov.ua

У курортних містах Херсонської області на наступному тижні відкриють чотири додаткові пункти вакцинації від коронавірусу, де будуть робити щеплення всім охочим.

Про це повідомив директор обласного департаменту здоров'я Віктор Короленко, передає в четвер, 10 червня, Khersonline.

В Україні видають свідоцтва про вакцинацію від COVID-19: що це і чим відрізняється від COVID-паспортівЧим Міжнародне свідоцтво про вакцинацію відрізняється від COVID-паспортів і як його можна отримати.

«Додаткові пункти вакцинації відкриють у Генічеську, Скадовську та Новій Каховці. І зараз вирішується питання, де облаштуємо ще один - в Голій Пристані або Бериславі», - сказав він.

Також Короленко розповів, що з 8 червня в Скадовську, Генічеську, Голій Пристані та Каланчаку почалася вакцинації працівників баз відпочинку.

Крім того, в області відкрили шість пунктів вакцинації для людей, які перетинають КПВВ Чонгар і Каланчак. Тут можуть вакцинуватися всі бажаючі жителі анексованого Криму, якщо вони мають паспорт громадянина України.

Короленко зазначив, що вже були випадки, коли кримчани приїжджали для проходження вакцинації на контрольному пункті в'їзду-виїзду.

Нагадаємо, з початку вакцинальної кампанії в Україні щеплено 1 364 568 осіб, з них повністю імунізовані - 180 453 особи.

Цими вихідними центри масової вакцинації працюватимуть у вихідні в 14 регіонах.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: