Вибух гранати у Харкові: лікарі розповіли про стан постраждалих

Читать на русском
Четверо постраждалих під час вибуху гранати в Харкові зараз перебувають в лікарнях у стабільному стані.
kh.vgorode.ua

Четверо постраждалих під час вибуху гранати в Харкові зараз перебувають в лікарнях у стабільному стані, загрози їхньому життю немає.

Про це в середу, 9 червня, повідомили у Харківській міськраді, передає Укрінформ.

Чи повернулася Україна в «лихі 90-ті»: як змінився рівень злочинності з 1992 рокуЯк змінився рівень злочинності в Україні з 1992 року – кількість вбивств, грабежів, зґвалтувань.

Так, заступник головлікаря Харківської лікарні швидкої та невідкладної допомоги ім. Мещанінова Андрій Соцький заявив, що в закладі лікуються троє постраждалих у віці 16, 17 і 18 років.

«Всі пацієнти у відділенні політравми, в звичайних палатах, їх стан стабільний, життю загрози немає. У постраждалих - множинні осколкові поранення тулуба і кінцівок, без проникнення в грудну і черевну порожнини», - додав Соцький.

Крім того, ще один 18-річний постраждалий лежить у міській лікарні №17.

«Постраждалий має осколкові ушкодження двох передпліч і гомілки. Його стан середньої тяжкості, життю нічого не загрожує», - уточнив директор лікарні Дмитро Черепов.

Нагадаємо, увечері 8 червня у Харкові біля супермаркету між компанією молоді та 29-річним чоловіком стався конфлікт. Чоловік кинув гранату РГД-5. Спочатку повідомлялося про 4 постраждалих. Пізніше їх кількість уточнили.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: