Німеччина звинуватила Росію в підвищенні активності розвідки

Читать на русском
Пріоритети російської агентури в Німеччині на поточний момент сконцентровані на пошуку контакту в середовищі осіб, які приймають політичні рішення
Ілюстративне фотоpicture-alliance

У Німеччині стурбовані тим, що активність російських розвідувальних органів на території ФРН рекордно збільшилася, вийшовши на рівень, характерний для розпалу Холодної війни.

Про це заявив глава Федерального відомства із захисту конституції ФРН (служба контррозвідки) Томас Хальденванг, повідомляє німецьке видання Welt am Sonntag.

Залізна завіса 2.0: які наслідки для України матимуть дипломатичні війни із РосієюЗ якою метою Росія ініціює дипломатичні війни із ЄС та до чого слід бути готовій Україні ‒ аналізував політолог Олександр Радчук.

«Досягнутий за цей час рівень був знайомий нам досі тільки з часів Холодної війни», - сказав він.

За словами Хальденванга, пріоритети російської агентури в Німеччині на поточний момент сконцентровані на пошуку контакту в середовищі тих осіб, які приймають політичні рішення.

Раніше в Польщі заарештували на три місяці 43-річного чоловіка, якого підозрюють у шпигунстві на користь Росії. Затриманий польською контррозвідкою, як повідомили видання, визнав провину за висунутим йому звинуваченням.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: