Під Слов'янськом знайшли схрон бойовиків

Читать на русском
У Донецькій області під Слов'янськом знайшли схрон, в якому була зброя бойовиків терориста Ігоря Гіркіна. Склад знаходився в покинутому приміщенні.

У Донецькій області під Слов'янськом знайшли схрон, в якому була зброя бойовиків терориста Ігоря Гіркіна. Склад містився у покинутому приміщенні.

Відомо, що арсенал був створений для бойовиків незаконного збройного формування терориста Гіркіна. Його заклала група російських найманців для подальших диверсій, йдеться в повідомленні на сайті Служби безпеки України.

Як гинули найвідоміші ватажки «ДНР» та «ЛНР»Загадкова смерть безлічі лідерів терористів з 2015 по 2018 роки викликає масу питань, відповісти на які складно, але можна - якщо знати, де шукати відповіді

Зі схованки вилучили 23 гранати Ф-1 і РГД - 5 з запалами, 11 реактивних протитанкових гранат РПГ та більше 4 тисяч патронів калібру 5,45.

Відкрито кримінальну справу, проводяться слідчі дії для встановлення всіх причетних до облаштування схрону та незаконного обігу зброї.

Нагадаємо, в 2020 році Офіс генерального прокурора оголосив терористу Ігорю Гіркіну підозру в порушенні законів і звичаїв війни. Він також оголошений в розшук.

Ігор Гіркін зі своїми бойовиками в 2014 році захопив Слов'янськ і утримував його кілька тижнів, але під тиском українських військ відійшов до Донецька.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: