Через негоду підтопило будинки у Дніпрі

Читать на русском
У місті Дніпро в Амур-Нижньодніпровському та Індустріальному районах через зливи 2-3 червня підтопило будинки.
Фото - dniprograd

У місті Дніпро в Амур-Нижньодніпровському та Індустріальному районах через зливи 2-3 червня підтопило будинки.

Як інформує пресслуждба ДСНС, зріс рівень води у місцевій річці.

Погода в п'ятницю: дощі припиняться і трохи потеплішаєВ Україні в п'ятницю, 4 червня поступово почне поліпшуватися погода - майже на всій території країни припиняться дощі, а температура повітря буде поступово підвищуватися.

«Протягом 2-3 червня у м. Дніпро в Амур-Нижньодніпровському та Індустріальному районах внаслідок ускладнення погодних умов (інтенсивні дощі) та значної засміченості русла р. Гнілокиш відбулося підняття рівня води (до 35 см) з частковим підтопленням 90 приватних житлових будинків та 151 дворогосподарства. Жертв та постраждалих немає. Від ДСНС для відкачування води залучено 37 осіб та 20 одиниць техніки (з них 8 мотопомп). Підрозділами ДСНС всього відкачано понад 32 тис. 300 м3 води, розпиляно та прибрано 7 дерев, вивільнено 2 автомобілі», - сказано у повідомленні.

На ранок п'ятниці, 4 червня, роботи по ліквідації наслідків негоди тривають.

Також у Донецькій області через дощі в Бахмутському районі піднявся рівень води у місцевому ставку, виникла загроза руйнування дамби. Для її укріплення використали 250 мішків з піском.

На ранок п'ятниці, 4 червня, рівень води в ставку знизився, загрози підтоплення немає.

Нагадаємо, в Україні поступово почне поліпшуватися погода. Майже на всій території країни припиняться дощі, а температура повітря буде поступово підвищуватися.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: