На Донбасі затримали агента «ДНР»

Читать на русском
Служба безпеки України затримала агента так званої Донецької народної республіки. Він працював у громадській організації.

Служба безпеки України затримала агента так званої «Донецької народної республіки». Він працював у громадській організації, яка є виконавчим партнером Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

Про це йдеться в повідомленні на сайті СБУ.

Як гинули найвідоміші ватажки «ДНР» та «ЛНР»Главу «ДНР» Олександр Захарченка підірвали в кафе «Сепар». Бойовика «Моторолу» підірвали в ліфті житлового будинку.

За даними контррозвідки СБУ, чоловік був завербований представниками так званого «міністерства державної безпеки ДНР». За завданням кураторів він збирав та передавав інформацію про місця дислокації, режим охорони об'єктів СБУ, ЗСУ, Національної гвардії, а також про переміщення особового складу та військової техніки в районі проведення ООС.

Агента затримали згідно зі ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру у створенні терористичної групи або терористичної організації. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, в Чехії взяли під варту ймовірних бойовиків «ДНР».

Також ми писали, що СБУ затримала агента терористів «ДНР».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: