Ексслідчому СБУ Одещини обрали запобіжний захід

Читать на русском
НАБУ і САП за сприянням Головного Управління внутрішньої безпеки СБУ повідомили колишньому старшому слідчому в особливо важливих справах про підозру.

НАБУ і САП за сприянням Головного Управління внутрішньої безпеки СБУ повідомили колишньому старшому слідчому в особливо важливих справах слідчого відділу Управління СБУ в Одеській області про підозру у вимаганні та одержанні 80 тис. дол.

Про це пише пресслужба НАБУ 3 червня.

Посадовець, в межах розслідування кримінального провадження за підозрою громадянина США, вимагав та одержав від останнього неправомірну вигоду за вчинення процесуальних та слідчих дій, що вплинули на пом’якшення запобіжного заходу, скасування арешту майна та банківських рахунків іноземця.

Пізніше слідча суддя Вищого антикорупційного суду обрала запобіжний захід колишньому старшому слідчому в особливо важливих справах слідчого відділу Управління СБУ в Одеській області у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 340 тис 500 грн. Строк дії запобіжного заходу - 60 діб.

Раніше Вищий антикорупційний суд скасував арешт корпоративних прав приватної компанії, 19 квартир, 4 банківських рахунків і 6 парковок у межах закритого кримінального провадження стосовно колишнього міністра доходів та зборів Олександра Клименка.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: